Digitalne Slovenske novice

Digitalne Slovenske novice2020-03-09T15:26:25+00:00

Za najboljšimi zgodbami stojijo ljudje.

Naročite digitalni paket in si zagotovite najboljše zgodbe, kjer koli in kadar koli.

V medijski hiši smo poskrbeli, da lahko zdaj dostopate do digitalnih vsebin časopisa Slovenske novice enostavneje!

Za vas smo pripravili različne digitalne dostope:

SMS-KODA

Če želite preprosto dostopati do vsebin brez registracije, lahko nakup opravite s SMS-kodo. Na voljo vam je enodnevni dostop do digitalnih Slovenskih novic za 1,59 EUR ali tedenski dostop do Slovenskih novic za 7,00 EUR.

Nakup opravite tako, da pošljite SMS z vsebino: SN1 za enodnevni dostop ali SN7 za tedenski dostop na številko 6611.

Prejeto kodo prepišite v spodnje polje in takoj boste imeli aktiven dostop.

Prijava s hitro kodo

Storitev je na voljo uporabnikom Telekoma in A1. Na tej napravi bo dostop omogočen takoj. Na preostalih svojih napravah se lahko prijavite z uporabniškim imenom, ki je sestavljeno iz telefonske številke s predpono gsm_ (primer: gsm_040123456). Zadnje prejeto SMS-geslo je vaše geslo za vstop.

Brez skrbi: nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

DNEVNI DOSTOP

TEDENSKI DOSTOP

MESEČNI DOSTOP

POLLETNI DOSTOP

LETNI DOSTOP

DIGITALNO 24/7 + TISK

DELOV UPORABNIŠKI RAČUN

Lahko pa izberete digitalni naročniški paket po svoji meri in si ustvarite Delov uporabniški račun, s katerim lahko dostopate do premium vsebine.

Pred prvim nakupom morate ustvariti račun, kar lahko naredite TUKAJ. Če pa ste že imetnik Delovega uporabniškega računa, se samo prijavite TUKAJ s svojim e-naslovom in geslom.

Izberite digitalni naročniški paket po vaši meri:

Slovenske Novice digital dnevni dostop ( 1,59 €)Slovenske Novice digital mesečni dostop ( 14 €)Slovenske Novice digital letni dostop ( 90 €)CENIK Digitalni paketi Slovenske novice

Z nakupom dnevnega digitalnega dostopa Slovenskih novic prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do vsebin iz časopisa Slovenske novice ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, popoldanske e-novice.

Z nakupom tedenskega digitalnega dostopa Slovenskih novic prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do vsebin iz časopisa Slovenske novice ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu in popoldanske e-novice.

Z nakupom mesečnega digitalnega dostopa Slovenskih novic prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do vsebin iz časopisa Slovenske novice ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled in popoldanske e-novice.

Z nakupom polletnega digitalnega dostopa Slovenskih novic prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do vsebin iz časopisa Slovenske novice ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled in popoldanske e-novice.

Z nakupom letnega digitalnega dostopa Slovenskih novic prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do vsebin iz časopisa Slovenske novice ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled in popoldanske e-novice.

Z nakupom paketa digitalno 24/7 + tisk prejmete: tiskano izdajo časopisa, dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do vsebin iz časopisa Slovenske novice ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled in popoldanske e-novice.