Digitalno Delo

Digitalno Delo2019-07-22T14:32:46+00:00

DNEVNI DOSTOP

TEDENSKI DOSTOP

MESEČNI DOSTOP

POLLETNI DOSTOP

LETNI DOSTOP

DIGITALNO 24/7 + TISK

Vaša naročnina podpira novinarstvo, ki šteje.

Naročite digitalni paket in si zagotovite kredibilne vsebine, kjer koli in kadar koli.

V medijski hiši Delo cenimo zveste bralce, zato se trudimo, da smo v koraku s časom in da poleg kakovostnih vsebin ponujamo tudi storitve, ki vam bodo prihranile čas in olajšale dostop do vsebin, ki so na voljo samo naročnikom.

Za vas smo pripravili različne digitalne dostope:

SMS-KODA

Če želite preprosto dostopati do vsebin brez registracije, lahko nakup opravite s SMS-kodo. Na voljo vam je enodnevni dostop do digitalnega Dela za 1,40 EUR ali tedenski dostop do Dela za 8,40 EUR.

Enostavni dostop do vsebin brez registracije opravite tako, da pošljite SMS z vsebino: DELO1 za enodnevni dostop ali DELO7 za tedenski dostop na številko 6611.

Prejeto kodo vpišite preko spodnje povezave in takoj boste imeli aktiven dostop.

Prijava s hitro kodo

Storitev je na voljo uporabnikom Telekoma in A1. Na tej napravi bo dostop omogočen takoj. Na preostalih svojih napravah se lahko prijavite z uporabniškim imenom, ki je sestavljeno iz telefonske številke s predpono gsm_ (primer: gsm_040123456). Zadnje prejeto SMS-geslo je vaše geslo za vstop.

Brez skrbi: nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

DELOV UPORABNIŠKI RAČUN

Lahko pa izberete digitalni naročniški paket po svoji meri in si ustvarite Delov uporabniški račun, s katerim lahko dostopate do premium vsebine.

Pred prvim nakupom morate ustvariti račun, kar lahko naredite TUKAJ. Če pa ste že imetnik Delovega uporabniškega računa, se samo prijavite TUKAJ s svojim e-naslovom in geslom.

Izberite digitalni naročniški paket po vaši meri:
Delo digital dnevni dostop ( 1.4 €)Delo digital tedenski dostop ( 8.4 €)Delo digital mesečni dostop ( 33 €)Delo digital polletni dostop ( 123 €)Delo digital letni dostop ( 223.38 €)CENIK

Z nakupom dnevnega digitalnega Dela prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do Delovih vsebin ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, jutranje e-novice.

Z nakupom tedenskega digitalnega Dela prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do Delovih vsebin ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu in jutranje e-novice.

Z nakupom mesečnega digitalnega Dela prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do Delovih vsebin ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled, dostop do Dela Ekspres in jutranje e-novice.

Z nakupom polletnega digitalnega Dela prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do Delovih vsebin ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled, dostop do Dela Ekspres in jutranje e-novice.

Z nakupom letnega digitalnega Dela prejmete: dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do Delovih vsebin ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled, dostop do Dela Ekspres in jutranje e-novice.

Z nakupom paketa digitalno 24/7 + tisk prejmete: tiskano izdajo časopisa, dostop do vseh spletnih vsebin, dostop do digitalizirane tiskane izdaje na spletu v e-bralniku, dostop do Delovih vsebin ter vsebin v prilogah na iPadu, iPhonu in androidu, dostop do arhiva na spletu, interaktivni brskalnik po digitalnem arhivu Delosled, dostop do Dela Ekspres in jutranje e-novice.