Navodila za naročanje tiskanih edicij

Navodila za naročanje tiskanih edicij 2018-03-27T10:49:49+00:00

V nadaljevanju sledijo navodila za naročanje tiskanih edicije medijske hiše Delo, d. d., ki jih lahko naročite prek Trgovine.

1. korak
V levem menu-ju spletne strani e-trafika so nanizane skupine izdelkov. Najprej izberite izdelek, ki ga najdete v eni izmed teh skupin.

2. korak
Ko ste našli izdelek, ki ga želite naročiti, kliknete na gumb “Dodaj v košarico”. Nato lahko izberete nov izdelek. Če želite kupiti tudi tega, ga z gumbom “Dodaj v košarico” dodate izbranim izdelkom.

3. korak
Ko ste izbrali vse izdelke, ki jih želite naročiti, kliknete na ikono košarice zgoraj na sredini ali na gumb “Pregled naročila”. Na ekranu se vam bo izpisal seznam izdelkov, ki ste jih izbrali. Prosimo, preverite seznam izdelkov in količine. Če se vse ujema z želenim naročilom, kliknite na gum “Oddaj naročilo” ali na gumb “Naprej na naročilo”.

4. korak
Zdaj ste na strani z naročilnico. Po navodilih izpolnite polja naročilnice in na koncu kliknite na gumb “Potrdi naročilo”.

5. korak
Potrditev o oddanem naročilu se vam bo izpisala na ekranu. Hkrati pa boste potrditev naročila prejeli tudi na v naročilnico vpisan elektronski naslov. Prosimo vas, da preverite potrditev naročila, ki ga boste prejeli na elektronski naslov. V kolikor se ne ujema z želenim naročilom, nam to prosim sporočite po elektronski pošti na naslov narocnine@delo.si ali po telefonu 080 11 99.

Zahvaljujemo se vam za uporabo Trgovine,
Trženje naklad