Prenaročanje

Prenaročanje2018-05-28T13:25:07+00:00

Če želite Delove tiskane edicije brati tudi na dopustu, prosimo, izpolnite spodnji obrazec.

Prenaročanje na počitniški naslov v SLOVENIJI

Naročnikom omogočamo storitev prenaročila dostave tiskanih edicij Delo, Nedelo in Slovenske novice. Prenaročilo navedenih tiskanih edicij je možno na kateri koli naslov v Sloveniji kadar koli v letu, brez doplačila za dostavo vendar za obdobje najmanj treh (3) neprekinjenih dni. Prenaročilo začne veljati najpozneje v treh (3) delovnih dneh od dneva prejema popolno izpolnjenega zahtevka za prenaročilo. Za druge edicije izdajatelja prenaročanje na počitniške naslove ni možno.

Prenaročanje na počitniški naslov na HRVAŠKEM

V poletni sezoni je možno naročene tiskane edicije Delo (samo naročila od pon-sob oz. pon-pet), Slovenske novice (samo naročila od pon-ned, pon-sob oz. pon-pet) ter Nedelo (samo v kombinaciji z že navedenimi naročili edicij Delo ali Slovenske novice) prenaročiti  tudi na kateri koli počitniški naslov na Hrvaškem brez doplačila za dostavo, vendar za obdobje najmanj sedem (7) neprekinjenih dni,  dostavljajo pa se le po pošti. Prenaročilo začne veljati najpozneje v treh (3) delovnih dneh od dneva prejema popolno izpolnjenega zahtevka za prenaročilo. Za druge edicije izdajatelja prenaročanje na počitniške naslove ni možno.

Poletna sezona v letu 2018 bo trajala od vključno torka, 26.06.2018, do vključno sobote, 01.09.2018.

Opozorilo pred oddajo prenaročil na  naslove na Hrvaškem:

Naročnike posebej opozarjamo, da se naročene edicije na naslove na Hrvaškem dostavljajo z večdnevno zamudo (3 do 5 dni, lahko tudi več), ker dostavo naročenih tiskovin na Hrvaškem izvaja Pošta Hrvaške skladno s svojo politiko, na katero izdajatelj nima vpliva.

Izdajatelj zato za morebitno nedostavo  ali prepozno dostavo naročene edicije na naslove na Hrvaškem ne prevzema nobene odgovornosti. Reklamacij, podanih zaradi zamude pri dostavi prenaročenih izvodov in za izvode, ki jih prejemnik časopisa ne bo prejel, pri obračunu naročnine ne bomo mogli upoštevati.

Naročniki imajo poleg prenaročila na počitniški naslov na Hrvaškem tudi možnost začasne prekinitve dostave naročenega časopisa v času dopusta (in nakupa želene tiskane edicije  v prosti prodaji na prodajnih mestih na Hrvaškem) ali začasne preusmeritve na naslov drugega prejemnika (sorodnika, prijatelja…) na naslov v Sloveniji.

Za prenaročilo časopisa, prosimo, izpolnite spodnji obrazec (polja, označena z zvezdico *, so obvezna).

Osnovni podatki

Redni naslov za prejemanje časopisa
Izberite državo

SlovenijaHrvaška

Začasni naslov za prejemanje časopisa


Preusmeritev

Čas preusmeritve (vključno z navedenimi dnevi* ):

Na zgoraj navedeni naslov želim začasno prejemati (izberite časopis* ):

DeloNedeloSlovenske novice

Obvestilo o varstvu osebnih podatkov

Posredovane podatke bo Delo d.o.o. obdelovalo za namene reševanja podanih zahtevkov. Vaše posredovane osebne podatke bo Delo do.o.o. obdelovalo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.
Naročila in ostale zahteve oddane na spletnem mestu http://trgovina.delo.si/ se hranijo pri družbi Delo d.o.o. zaradi izvršitve pogodbenih obveznosti, in sicer toliko časa, dokler je to potrebno za dosego tega namena. Vaši osebni podatki se ne posredujejo nikamor. V stik z njimi bodo prišli le pogodbeni obdelovalci pri obdelavi, vendar morajo spoštovati pravila in zahteve Dela d.o.o. za ustrezno obdelavo osebnih podatkov. Če želite od nas dobiti kakršnekoli informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, kot npr. vpogled, izvesti morebitni popravek ali izbris, prenos, omejiti obdelavo podatkov ali obdelavi ugovarjati, nam to lahko sporočite s spletnim obrazcem na https://info.delo.si/gdprsoglasje ali pisno na naslov Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. Če ne boste zadovoljni z našimi odgovori v zvezi z vašimi pravicami glede varstva osebnih podatkov, imate možnost vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, 01 230 97 30 in gp.ip@ip-rs.si.