Prenaročanje

Prenaročanje 2018-05-16T16:58:33+00:00

Če želite Delove edicije brati tudi na dopustu, prosimo, izpolnite spodnji obrazec.

Naročnikom omogočamo storitev prenaročila dostave tiskanih edicij Delo, Nedelo in Slovenske novice brez doplačila stroškov dostave na katerikoli počitniški naslov v Sloveniji. Prav tako naročnikom v času poletne sezone od vključno 26.06.2017 do vključno 02.09.2017 omogočamo prenaročilo tiskanih edicij Delo, Nedelo in Slovenske novice na počitniške naslove na Hrvaškem brez doplačila poštnih stroškov. Dostava časopisov na počitniške naslove na Hrvaškem bo potekala preko Hrvatske pošte d.d. v skladu z njihovimi urniki dostave, zato dostava časopisa na dan izida na Hrvaškem ni zagotovljena. Reklamacij zaradi prepozno dostavljenih ali nedostavljenih izvodov, poslanih na Hrvaško, pri obračunu ne upoštevamo.

Prenaročilo tiskane izdaje časopisov je možno za vsaj 7-dnevno obdobje in prične veljati najpozneje tri (3) delovne dni od dneva prejema v celoti izpolnjenega zahtevka.

Za prenaročilo časopisa, prosimo, izpolnite spodnji obrazec (polja, označena z zvezdico *, so obvezna).

Osnovni podatki

Redni naslov za prejemanje časopisa
Izberite državo

SlovenijaHrvaška

Začasni naslov za prejemanje časopisa


Preusmeritev

Čas preusmeritve (vključno z navedenimi dnevi* ):

Na zgoraj navedeni naslov želim začasno prejemati (izberite časopis* ):

DeloNedeloSlovenske novice

Obvestilo o varstvu osebnih podatkov

Posredovane podatke bo Delo d.o.o. obdelovalo za namene reševanja podanih zahtevkov. Podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1).
Naročila in ostale zahteve oddane na spletnem mestu http://trgovina.delo.si/ se hranijo pri družbi Delo d.o.o. zaradi izvršitve pogodbenih obveznosti, in sicer toliko časa, dokler je to potrebno za dosego tega namena. Dostop do teh podatkov imajo pooblaščeni delavci družbe Delo d.o.o. in drugi uporabniki v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).