Prenaročanje

Prenaročanje2022-06-20T17:04:36+02:00

Če želite Delove tiskane edicije brati tudi na dopustu, prosimo, izpolnite spodnji obrazec.

 

Prenaročanje na počitniški naslov v SLOVENIJI

V poletni sezoni 2022 omogočamo naročnikom storitev prenaročila dostave tiskanih edicij Delo, Nedelo, Slovenske novice ali Nedeljske novice v Sloveniji. Možnosti prenaročanja tiskanih edicij na Hrvaško ni.

Prenaročilo navedenih tiskanih edicij je možno na kateri koli naslov v Sloveniji kadar koli v letu, brez doplačila za dostavo vendar za obdobje najmanj treh (3) neprekinjenih dni. Prenaročilo začne veljati najpozneje v treh (3) delovnih dneh od dneva prejema popolno izpolnjenega zahtevka za prenaročilo. Za druge edicije izdajatelja prenaročanje na počitniške naslove ni možno.

Naročnikom tiskanega Dela, Nedela, Slovenskih novic ali Nedeljskih novic pa ponujamo možnost 30-dnevnega brezplačnega dostopa do digitalnega paketa naročene tiskane edicije. Digitalni paket omogoča branje vsebin na spletu in v digitalni različici časopisa kjerkoli in kadarkoli na dopustovanju. Navodilo za aktivacijo ugodnosti na https://bralci.delo.si/brezplacni-digital.

Za prenaročilo časopisa v Sloveniji, prosimo, izpolnite spodnji obrazec (polja, označena z zvezdico *, so obvezna).

  Osnovni podatki

  Redni naslov za prejemanje časopisa
  Izberite državo

  Slovenija

  Začasni naslov za prejemanje časopisa


  Preusmeritev

  Čas preusmeritve (vključno z navedenimi dnevi* ):

  Na zgoraj navedeni naslov želim začasno prejemati (izberite časopis* ):

  DeloNedeloSlovenske noviceNedeljske novice

  Obvestilo o varstvu osebnih podatkov

  Posredovane podatke bo Delo d.o.o. obdelovalo za namene reševanja podanih zahtevkov. Vaše posredovane osebne podatke bo Delo d.o.o. obdelovalo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.
  Naročila in ostale zahteve oddane na spletnem mestu http://trgovina.delo.si/ se hranijo pri družbi Delo d.o.o. zaradi izvršitve pogodbenih obveznosti, in sicer toliko časa, dokler je to potrebno za dosego tega namena. Vaši osebni podatki se ne posredujejo nikamor. V stik z njimi bodo prišli le pogodbeni obdelovalci pri obdelavi, vendar morajo spoštovati pravila in zahteve Dela d.o.o. za ustrezno obdelavo osebnih podatkov. Če želite od nas dobiti kakršnekoli informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, kot npr. vpogled, izvesti morebitni popravek ali izbris, prenos, omejiti obdelavo podatkov ali obdelavi ugovarjati, nam to lahko sporočite s spletnim obrazcem na https://info.delo.si/gdprsoglasje ali pisno na naslov Delo d.o.o., Likozarjeva ulica 1, 1000 Ljubljana. Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. Če ne boste zadovoljni z našimi odgovori v zvezi z vašimi pravicami glede varstva osebnih podatkov, imate možnost vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, 01 230 97 30 in gp.ip@ip-rs.si.
  [recaptcha]