Začasna prekinitev dostave

Začasna prekinitev dostave2018-09-19T16:21:49+02:00

Naročnikom omogočamo storitev začasne prekinitve dostave tiskanih edicij Delo, Nedelo in Slovenske novice. V koledarskem letu je lahko skupna prekinitev dostave največ devetdeset (90) dni.

 

Tistim naročnikom, ki plačujejo mesečno naročnino, se nedostavljeni izvodi zaradi začasne prekinitve dostave, ne zaračunajo. Po preteku obdobja začasne prekinitve bo naročnik ponovno pričel prejemati naročeno edicijo.

Začasna prekinitev dostave je možna za najmanj pet (5) dni in prične veljati najpozneje tri (3) delovne dni od dneva prejema v celoti izpolnjenega zahtevka.

Za posredovanje začasne prekinitve dostave, prosimo, izpolnite spodnji obrazec (polja označena z zvezdico *, so obvezna).

  Osnovni podatki

  Naslov za prejemanje tiskane edicije
  Prekinitev

  Začasna prekinitev v času (vključno z navedenimi dnevi*):

  Začasno želim prekiniti dostavo (izberite tiskano edicijo *):

  DeloNedeloSlovenske novice

  Obvestilo o varstvu osebnih podatkov

  Posredovane podatke bo Delo d.o.o. obdelovalo za namene reševanja podanih zahtevkov. Vaše posredovane osebne podatke bo Delo do.o.o. obdelovalo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.
  Naročila in ostale zahteve oddane na spletnem mestu http://info.delo.si/ se hranijo pri družbi Delo d.o.o. zaradi izvršitve pogodbenih obveznosti, in sicer toliko časa, dokler je to potrebno za dosego tega namena. Vaši osebni podatki se ne posredujejo nikamor. V stik z njimi bodo prišli le pogodbeni obdelovalci pri obdelavi, vendar morajo spoštovati pravila in zahteve Dela d.o.o. za ustrezno obdelavo osebnih podatkov. Če želite od nas dobiti kakršnekoli informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, kot npr. vpogled, izvesti morebitni popravek ali izbris, prenos, omejiti obdelavo podatkov ali obdelavi ugovarjati, nam to lahko sporočite s spletnim obrazcem na https://info.delo.si/gdprsoglasje ali pisno na naslov Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. Če ne boste zadovoljni z našimi odgovori v zvezi z vašimi pravicami glede varstva osebnih podatkov, imate možnost vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, 01 230 97 30 in gp.ip@ip-rs.si.
  [recaptcha]