Pomoč pri nakupu

Pomoč pri nakupu2021-10-01T08:24:26+02:00

V nadaljevanju sledijo navodila za naročanje tiskanih edicij in nečasopisnih produktov, ki jih lahko naročite preko spletne trgovine medijske hiše Delo d.o.o.

 

1.korak

V zgornjem delu spletne strani so nanizane skupine izdelkov. Najprej izberite želeni izdelek, ki ga najdete v eni izmed teh skupin.

2.korak

Ko ste našli in izbrali izdelek, ki ga želite naročiti, ga s klikom na »Nadaljuj na naročilo« dodate v košarico. V primeru, da želite kupiti še kateri drug izdelek v košarici izberite možnost »Nadaljuj z nakupovanjem«. V trgovini nato lahko izberete nov izdelek in ga z izbiro na »Nadaljuj na naročilo« dodate k že izbranim izdelkom.

3.korak

Ko izberete vse izdelke, ki jih želite naročiti, kliknete na ikono košarice zgoraj na desni strani. Na ekranu se vam bo izpisal seznam izbranih izdelkov. Prosimo, da seznam izdelkov in količine le teh preverite. Če se vse ujema z želenim naročilom, kliknite na gumb »Nadaljuj na blagajno«.

4.korak

Za zaključek naročila je potrebno v za to namenjena polja vpisati podatke o plačniku naročenih izdelkov. V primeru, da želite dostavo le teh na drug naslov, označite možnost »Dostaviti na drug naslov« in vnesite podatke za dostavo. Pred zaključkom naročila se je potrebno strinjati s splošnimi pogoji naročanja in dovoliti obdelavo osebnih podatkov ter potrditi, da ste prebrali pogodbo in z njo soglašate. S klikom na gumb »Nadaljuj na pregled naročila« se vam izpiše vaše naročilo. Skrbno preglejte svoje podatke, in jih po potrebi popravite ter zaključite svoje naročilo s klikom na »Zaključi naročilo z obveznostjo plačila«.

5.korak

Potrditev o oddanem naročilu se vam bo izpisala na ekranu, hkrati pa boste potrditev naročila prejeli tudi na elektronski naslov, ki ste ga vpisali pri oddanem naročilu. Prosimo, da preverite potrditev naročila, ki ga prejmete na elektronski naslov. V kolikor se ne ujema z želenim naročilom, nam to prosim sporočite po elektronski pošti na naslov narocnine@delo.si ali preko  telefona na številko 080 11 99.

Zahvaljujemo se vam za uporabo Spletne trgovine.
Delo, d.o.o.
Trženje naklad
Likozarjeva ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 47 37 600
Brezplačna telefonska številka: 080 11 99
E-naslov: narocnine@delo.si