Letna naročnina na SUZY

Letna naročnina na SUZY

62,99 brez DDV

Ni na zalogi

Ob 5. obletnici prve številke revije Suzy smo pripravili posebno ponudbo za vse nove naročnike. Vsem, ki se boste naročili do 31. maja 2021, bomo poleg 20 % popusta na letno naročnino, podarili še lično praktično darilo ter vas uvrstili v žreb za personalizirano astrološko karto.

Zakaj resnično potrebujete Suzy?

Revija Suzy že 5 let razkriva svet slavnih in globlje skrivnosti življenja. Piše o zgodbah tistih, ki tako ali drugače sooblikujejo naš vsakdanjik in so v središču pozornosti. Njeno poslanstvo je biti prvi, ko gre za zanimive novice in zgodbe iz sveta znanih, slavnih in uspešnih.

Prepoznavna je tudi po pozitivnih in motivacijskih zgodbah s področja praktične duhovnosti, osebne rasti in ezoterike. Z revijo sodelujejo aktualne in priljubljene avtoritete s področja duhovnosti in samopomoči, kolumne za revijo pišejo Zvezdana Mlakar, Shana Flogie, Melita Kuhar, Dobra vila Maja Debevc, Mateja Blažič Zemljič in drugi. Sestavni del revije so tudi tedenski horoskopi in svetovalne rubrike. Veliko pozornosti revija namenja družabnim dogodkom, lepoti in modi. Pomemben del zajema tudi enigmatika z najrazličnejšimi križankami, sudokuji, ugankami, pobarvankami itd.

Suzy izide vsak petek, ko jo naročniki prejmete tudi v vaš nabiralnik in jo lahko prebirate še ves teden.

*Med vsemi novimi naročniki, ki se prijavite preko te ponudbe, bomo izžrebali 3 srečneže, ki bodo prejeli astrološko karto, ki jo bo na podlagi rojstnih podatkov pripravil Suzyina astrologinja. Izžrebanci bodo obveščeni o nagradi po izteku posebne ponudbe, v začetku maja 2021.  Posebna ponudba traja do 31. maja 2021.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Cenik je dostopen TUKAJ.