Tiskane in spletne edicije

Tiskane in spletne edicije2020-01-20T13:53:45+00:00

Natisnjeno. Digitalno. Mobilno. Interaktivno.

Medijska družba Delo skozi široko ponudbo vsebin dosega najrazličnejše segmente bralcev na tiskanih, spletnih, mobilnih in tabličnih platformah. Vsebine so tako uporabnikom pri roki 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vsak dan v letu. Preplet svojevrstnih medijev in njihovih formatov bralcem omogoča, da sami odločajo kdaj in kje si želijo interaktivnosti s posameznimi mediji in edicijami.

Delo
Osrednji, najbolj vpliven in kredibilen časnik v Sloveniji. Že več kot 55 let družbeno angažirano soustvarja slovenski javni prostor. S številnimi vsebinskimi sklopi spremlja, osvetljuje, pojasnjuje in komentira najširše družbeno in politično-gospodarsko dogajanje. Je prva izbira mnenjskih voditeljev.
Naroči tukaj ››

Slovenske novice
Najbolj priljubljen dnevni časopis v Sloveniji. Slovenske novice vsak dan prinašajo širok nabor vsebin, bralcem predstavljen prijazno in razumljivo. Časopis, ki sočasno informira, pojasnjuje, komentira in ponuja obilo razvedrila. Zgodbe navadnega človeka iz lokalnega okolja so z leti postale zaščitni znak časnika, ki bo v letu 2016 praznoval že 25. rojstni dan.
Naroči tukaj ››

Nedelo
Nedelo je tednik, ki izhaja ob sobotah in ki, skupaj s prilogo Odprta kuhinja že več kot dve desetletji ponuja pestro branje za vso družino, za ves teden. Časopis je namenjen aktivnim bralcem, ki posvečajo veliko pozornost kakovostnemu in aktivnemu preživljanju prostega časa.
Naroči tukaj ››

Nedeljske novice
Sedma izdaja najbolj priljubljenega dnevnega časopisa Slovenske novice za sproščeno in prijetno branje. Poleg zanimivega branja iz Slovenije in sveta v prilogi Plus ponuja poglobljeno obdelane teme, enkrat na mesec pa je v celoti namenjena ljubiteljem enigmatike.

Svet kapitala
Svet kapitala se je v letu 2020 preobrazil v mesečno poslovno revijo. Pričakujte vrhunske poslovne zgodbe, strokovni in praktični pogled v gospodarstvo ter izviren poslovni slog.
Naroči tukaj ››

Grafičar
Grafičar je strokovna revija, namenjena informiranju in izobraževanju profesionalne grafične javnosti o tiskarstvu, hkrati pa strokovno bralstvo seznanja z najsodobnejšimi tehnološkimi usmeritvami. Izhaja na dva meseca.
Naroči tukaj ››

Ona
Priloga za spodbujanje odgovornega življenja v današnjem svetu. Namenjena sodobni, aktivni, sočutni ženski, ki se zaveda pomena kakovosti bivanja in je pripravljena s svojimi dejanji družbo spreminjati na bolje. Navdihuje s kritičnimi uvodniki, aktualnimi vsebinami, ekskluzivnimi intervjuji. S strokovnimi svetovalnimi rubrikami, modnimi, zdravstvenimi in kozmetičnimi nasveti ženske spodbuja in usmerja pri njihovih dnevnih odločitvah k družbeno odgovornemu in uravnoteženemu življenjskemu slogu.

Deloindom
Dobro prepoznan vodnik za gradnjo, urejanje in prenovo domačega in delovnega okolja. S strokovnim in bralcem razumljivim pisanjem seznanja z arhitekturnimi smernicami, bivanjsko kulturo in hortikulturnimi nasveti. V ospredje postavlja učinkovito rabo energije, podaja nasvete, kako graditi in posodobiti dom, in predstavlja načine za samopreskrbo in prijetno bivanje na vrtu. Izhaja na 14 dni.

Polet
Polet se vrača vrača k svoji najbolj prepoznavni vsebini, k športni rekreaciji. Prav tako se vrača v Slovenske novice, kjer je dolga leta že bil. Vsebina je namenjena vsem zaljubljenim v gibanje. Seznanja z novostmi v športni rekreaciji, prehrani in zdravju, ponuja tudi veliko preizkusov športne opreme in namigov, kaj se splača imeti in česa ne. Izhaja v Delu in Novicah vsak drugi četrtek v mesecu.

Vikend
Najbolj bran tedenski TV-vodnik v Sloveniji! Bralce popelje po zabavi, je priznani informator po televizijskih in radijskih programih, popularni glasbi, filmu in zabavni elektroniki. Podaja celovit pogled na aktualno medijsko produkcijo in dogajanje iz sveta zabave. Vikendova vsebina je zanimiva za vso družino in je nepogrešljiva revija za mlade generacije, ki jih zanima svet zabave.

Sobotna priloga
Najbolj prepoznavna in kredibilna priloga v slovenskem prostoru. Vrhunski uveljavljeni avtorji in vzhajajoča novinarska imena vsako soboto znova oblikujejo nabor vsebin, ki spodbujajo kritično mišljenje in razpirajo prostor za soočanje mnenj, pogledov, nazorov, vrednot. Obsega kolumne in članke eminentnih avtorjev z najrazličnejših področij, poglobljene intervjuje z najvidnejšimi predstavniki javnega življenja, reportaže, pregled aktualnega dogajanja in pisma bralce. Kakovost in aktualnost sta že desetletja zaščitni znak te edinstvene Delove priloge.

Odprta kuhinja
Kulinarični vodnik, ki odpira vrata v osrčja slovenskih domov, v kuhinje. Ljubitelje hrane in pijače navdušuje s praktičnimi nasveti in koristnimi gospodinjskimi napotki. Vsaka številka prinaša pestro izbiro najrazličnejših izvirnih in praktičnih receptov. OK izhaja vsako nedeljo skupaj s časopisom Nedelo.

Onaplus
Samostojna mesečna revija je namenjena modernim in samosvojim ženskam, ki si prizadevajo za kakovost življenja, notranje ravnovesje in harmonijo. Odlikujejo jo zgodbe znanih Slovenk in Slovencev, ki navdihujejo. Onaplus odpira teme, ki so bistvene za življenje: medsebojni odnosi in razumevanje strpnosti, svobode in drugačnosti, kot temeljev zdrave, razmišljujoče in v prihodnost naravnane družbe.
Naroči tukaj ››

Suzy
Nova tabloidna revija, ki je izšla ob praznovanju 25-letnice Slovenskih novic. Poslanstvo revije je biti trendseter novic in zgodb iz sveta znanih in slavnih. S svojimi zgodbami, v katerih nastopajo vsi, ki tako ali drugače sooblikujejo naš vsakdanjik in so zato v središču naše pozornosti, je SUZY svojevrstno ogledalo družbe. Revija izhaja ob petkih in jo je moč kupiti samostojno ali v kompletu s Slovenskimi novicami.
Naroči tukaj ››

Svet kapitala
Svet kapitala se je v letu 2020 preobrazil v mesečno poslovno revijo. Pričakujte vrhunske poslovne zgodbe, strokovni in praktični pogled v gospodarstvo ter izviren poslovni slog.
Naroči tukaj ››

Delo.si
Eden vodilnih in najbolje obiskanih portalov med slovenskimi ponudniki spletnih vsebin. Glavnina bralcev je višje izobražena, z visokimi dohodki, kar je močna prednost pred konkurenco. Bralcem omogoča spremljanje aktualnih novic in poglobljenih vsebin z mnenji in komentarji Delovih novinarjev. Kakovostne fotografije in vedno več interaktivnih ter videovsebin daje spletni strani prepoznaven obraz.

Slovenskenovice.si
Spletni portal, ki podpira in razširja možnosti in doseg ciljnih skupin tiskane izdaje Slovenskih novic. Obiskovalci lahko na pregledno urejenem portalu spremljajo dnevni utrip – od afer in škandalov iz sveta politike ter estrade do zgodb navadnega človeka in dogajanja v lokalnem okolju.

Onaplus.si
Onin portal je spletna nadgradnja uveljavljenih revijalnih edicij Ona in Onaplus. Prinaša aktualne tematike, ki se dotikajo življenja vseh nas. Podaja mnenja družbeno relevantnih posameznikov o trenutno pereči družbeni problematiki. Ponuja zdravstvene, partnerske in lepotne vsebine ter zagotavlja nasvete za različne življenjske sloge in užitke. Spletna Ona bo vaša aktualna sopotnica, glasnica dobrega, zvesta zaupnica in neustrašna vizionarka ter hkrati navdihujoča svetovalka, modna ozaveščenka, raziskovalka užitkov in aktivna popotnica.

Svetkapitala.si
Poslovni portal o poslu, financah, gospodarstvu, sodobnih trendih in prebojnih inovacijah. Ponuja vsebine o tem, kako se pravilno odločati, kako slediti sodobnim smernicam in kako postati še bolj uspešen.

Polet.si
Polet.si je spletni portal za celovito in aktivno življenje. Vsebine iz tiskane izdaje so nadgrajene z dodatnimi novicami izpod peres kakovostnih in prepoznavnihPoletovih novinarjev. Na portalu so objavljene številne vsebine s področja športa in rekreacije, kulture, znanosti, tehnologije, mode, avtomobilizma in ekologije – tako na svetovni kot tudi domači ravni.

Deloindom.si
Deloindom.si je spletni portal, ki raziskuje globino bivanja, arhitekture in gradnje ter odkriva skrivnosti hortikulture in prostega časa v domačem okolju slovenskega prostora. Portal združuje močno blagovno znamo tiskane priloge Deloindom in ji z osveženim uredniškim konceptom ter multimedijskimi vsebinami dodaja neskončne možnosti spleta.

Mična.si
Mična.si je spletna stran, ki ponuja članke iz sveta mode, lepote, nasvete za zdrav življenjski slog, ideje za dom in uživanje v življenju, ne pozablja pa niti na ljubezensko življenje in intimo.

Odprtakuhinja.si
Odprtakuhinja.si je spletna stran namenjena vsem ljubiteljem kulinarike in modernim gurmanom v Sloveniji. Informira o novostih iz sveta kulinarike, prenaša dobre prakse iz tujine in predstavlja domače zgodbe, navdihuje z idejami za gurmanski življenjski stil, skrbi za ohranjanje in oživljanje kulinarične dediščine ter za ustvarjanje in poustvarjanje receptur.

Gostilne.delo.si
Kulinarična spletno stran, namenjena kulinaričnim navdušencem in vsem, ki se za obisk gostilne odločajo v zadnjem trenutku. Uporabnikom lajša odločitev o tem, kje bodo naslednjič sedli za mizo in kaj naj si nanjo pustijo prinesti. Ocene posameznih gostiln so nastale na podlagi obiska kulinaričnih strokovnjakov rubrike Nedelova gostilna in priloge Okusi.

Smucisca.delo.si
Slovenska smučišča so Delov portal, na katerem so zbrane vse potrebne informacije za veselo, predvsem pa boljšo smuko v Sloveniji. Na zemljevid so postavljena vsa slovenska smučišča, opremljena z najbolj bistvenimi uporabnimi informacijami, največjim devetim smučiščem (po dolžini prog) pa je namenjena še posebna pozornost.

V medijski hiši Delo se zavedamo, da se bralne navade spreminjajo. Med prvimi smo uvedli spletne portale naših časopisov, dnevne novice v povzetkih po elektronski pošti, RSS novice, novice za mobilne telefone in digitalne izdaje naših dnevnih časopisov.

Med ključnimi usmeritvami medijske hiše Delo je bralcem omogočiti, da svoj najljubši časopis berejo, kadar si to želijo in kjer jim najbolj ustreza. Naši uporabniki do spletnih vsebin dostopajo s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in na spletnih portalih. Naše digitalne vsebine nenehno razvijamo in nadgrajujemo.

Delo na iPadu in Androidu
Delo je od 6. novembra 2010 uvrščen v prodajalni aplikaciji Apple Store in je postal prvi slovenski časopis na iPadu. Sčasoma smo Delo uvrstili tudi na sistem Android. Uporabnikom ponujamo dostop do tiskanih in spletnih vsebin Dela prihodnjega dne že pred polnočjo. Avgusta 2013 smo aplikacijo za oba sistema posodobili in dodali uporabniku prijaznejše funkcionalnosti. Med drugimi lahko izbirate med PDF in HTML verzijo. Internetno povezavo rabite le za nalaganje edicij, berete pa jih lahko brez povezave. Na aplikacijo si naložite tudi vse priloge Dela. Z aplikacijo podpiramo odpiramo tudi Applov iPhone in domala vse pametne telefone z Androidom. Več si preberite na: http://android.delo.si/ in http://ipad.delo.si/.

Slovenske novice na iPadu in Androidu
Slovenske novice, najbolj priljubljen slovenski časopis, je z izvirnimi in branju prijaznimi lastnostmi ter z vsemi prilogami dostopen na iPadu ter na tablicah in mobilnih telefonih, ki za delovanje uporabljajo sistem android. Uporabnikom aplikacije ponujamo dostop do ekskluzivnih vsebin prihodnjega dne že tekoči dan po 22. uri. Prenesene številke lahko berete tudi brez internetne povezave. Podpiramo tudi Applov iPhone in domala vse pametne telefone z Androidom. Preberite več na http://android.slovenskenovice.si/ in http://ipad.slovenskenovice.si/.

Digitalni paketi
Naročniki časopisov Delo in Slovenske novice, ki ste na enega od časopisov naročeni najmanj 5 dni v tednu, lahko nadgradite bralno in uporabniško izkušnjo s posebnimi paketi za tiskano izdajo v kombinaciji z digitalnim dostopom na platforme medijske hiše Delo. S paketom Digitalno 24/7 + tisk boste dostopali ne le do Premium spletnih vsebin, pač pa tudi do arhiva in vsebin na vseh platformah. Digitalni paketi so na voljo tudi za tiste, ki novice raje prebirate le na spletnih platformah. Pripravili smo različne možnosti dnevnega, tedenskega ali mesečnega dostopa.

Spletno vsebino Delovega spletnega portala si lahko na vašem mobilniku ogledata v mobilni različici m.Delo.si, ki je preslikava spletnega portala Delo. Dostopate lahko do zadnjih novic po kategorijah, do vseh zadnjih novic, številnih Delovih rubrik in do novic dneva – kjerkoli in kadarkoli. Preberite več o digitalnih paketih na http://www.delo.si/digitalno in na http://www.slovenskenovice.si/digitalno.

Aplikacija za mobilne naprave DELO EKSPRES
Mobilna aplikacija izključno za pametne telefone Delo Ekspres prinaša jagodni izbor novic. Omogoča vam dostop do najpomembnejših novic že takoj ob jutranji kavi, kjer koli in kadar koli. Za vas bomo izpostavljamo najpomembnejše zgodbe dneva skupaj z vremensko napovedjo in kulturnim dogodkom. Vsebine so med delavniki osvežene dvakrat dnevno, ob 6. in 18. uri, v soboto pa v jutranji izdaji. Do aplikacije lahko dostopate s pametnimi telefoni, ki podpirajo operacijski sistem iOS ali Android, naložite pa jo lahko v iTunesu in Google playu. Preizkusite brezplačen dostop do 10 novic in si naložite aplikacijo za samo 1,99 EUR mesečno. Za naročnike na enega od digitalnih paketov za mesec ali več je dostop do aplikacije mogoč brez doplačila. Več o aplikaciji na www.delo.si/ekspres.