Tiskane in spletne edicije

Tiskane in spletne edicije2023-12-08T11:19:00+01:00

Natisnjeno. Digitalno. Mobilno. Interaktivno.

Medijska družba Delo skozi široko ponudbo vsebin dosega najrazličnejše segmente bralcev na tiskanih, spletnih, mobilnih in tabličnih platformah. Vsebine so tako uporabnikom pri roki 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vsak dan v letu. Preplet svojevrstnih medijev in njihovih formatov bralcem omogoča, da sami odločajo kdaj in kje si želijo interaktivnosti s posameznimi mediji in edicijami.

Delo
Osrednji, najbolj vpliven in kredibilen časnik v Sloveniji. Že več kot 60 let družbeno angažirano soustvarja slovenski javni prostor. S številnimi vsebinskimi sklopi spremlja, osvetljuje, pojasnjuje in komentira najširše družbeno in politično-gospodarsko dogajanje. Je prva izbira mnenjskih voditeljev.
Naroči tukaj ››

Slovenske novice
Najbolj priljubljen dnevni časopis v Sloveniji.  Odlikujejo jih zgodbe malega človeka iz vsakdanjega okolja ter poglobljene in sočno predstavljene peripetije iz soseščine. Slovenske novice slavijo trideset let izhajanja in v tem obdobju so pripovedovale na tisoče zgodb, ki so vsaka zase pomnik nekega časa in okolja.
Naroči tukaj ››

Nedelo
Nedelo je tednik, ki ponuja sproščujoče in pozitivno vikend branje za vso družino. Namenjen je aktivnim bralcem, ki cenijo kakovostno in trajnostno preživljanje prostega časa ter vrhunski življenjski slog. Nedelo izhaja ob sobotah in je v prodaji ves teden do petka. Priložena mu je vrhunska kulinarična priloga Odprta kuhinja.
Naroči tukaj ››

Nedeljske novice
Nedeljske novice so tednik, ki prinaša raznovrstne zgodbe, in so uporaben navdih za vsak okus. Bralci v njih najdejo poglobljene zgodbe z vseh koncev
Slovenije ter tudi iz nekdanje skupne države in celotnega sveta. Izhajajo ob četrtkih, obogatene so s tedenskim TV-vodnikom na sredini časopisa, priložena pa jim je tudi kulinarična priloga Odprta kuhinja.

Ona
Priloga za spodbujanje odgovornega življenja v današnjem svetu. Namenjena sodobni, aktivni, sočutni ženski, ki se zaveda pomena kakovosti bivanja in je pripravljena s svojimi dejanji družbo spreminjati na bolje. Navdihuje s kritičnimi uvodniki, aktualnimi vsebinami, ekskluzivnimi intervjuji. S strokovnimi svetovalnimi rubrikami, modnimi, zdravstvenimi in kozmetičnimi nasveti ženske spodbuja in usmerja pri njihovih dnevnih odločitvah k družbeno odgovornemu in uravnoteženemu življenjskemu slogu.

Deloindom
Dobro prepoznan vodnik za gradnjo, urejanje in prenovo domačega in delovnega okolja. S strokovnim in bralcem razumljivim pisanjem seznanja z arhitekturnimi smernicami, bivanjsko kulturo in hortikulturnimi nasveti. V ospredje postavlja učinkovito rabo energije, podaja nasvete, kako graditi in posodobiti dom, in predstavlja načine za samopreskrbo in prijetno bivanje na vrtu. Izhaja vsako tretjo sredo v mesecu kot priloga Dela in Slovenskih novic, občasno pa še kot posebna izdaja priloge Sodobno bivanje.

Vikend
Najbolj bran tedenski TV-vodnik v Sloveniji! Bralce popelje po zabavi, je priznani informator po televizijskih in radijskih programih, popularni glasbi, filmu in zabavni elektroniki. Podaja celovit pogled na aktualno medijsko produkcijo in dogajanje iz sveta zabave. Vikendova vsebina je zanimiva za vso družino in je nepogrešljiva revija za mlade generacije, ki jih zanima svet zabave.

Sobotna priloga
Najbolj prepoznavna in kredibilna priloga v slovenskem prostoru. Vrhunski uveljavljeni avtorji in vzhajajoča novinarska imena vsako soboto znova oblikujejo nabor vsebin, ki spodbujajo kritično mišljenje in razpirajo prostor za soočanje mnenj, pogledov, nazorov, vrednot. Obsega kolumne in članke eminentnih avtorjev z najrazličnejših področij, poglobljene intervjuje z najvidnejšimi predstavniki javnega življenja, reportaže, pregled aktualnega dogajanja in pisma bralce. Kakovost in aktualnost sta že desetletja zaščitni znak te edinstvene Delove priloge.

Odprta kuhinja
Kulinarični vodnik, ki odpira vrata v osrčja slovenskih domov, v kuhinje. Ljubitelje hrane in pijače navdušuje s praktičnimi nasveti in koristnimi gospodinjskimi napotki. Vsaka številka prinaša pestro izbiro najrazličnejših izvirnih in praktičnih receptov. OK izhaja vsako nedeljo skupaj s časopisom Nedelo.

Onaplus
Samostojna mesečna revija je namenjena modernim in samosvojim ženskam, ki si prizadevajo za kakovost življenja, notranje ravnovesje in harmonijo. Odlikujejo jo zgodbe znanih Slovenk in Slovencev, ki navdihujejo. Onaplus odpira teme, ki so bistvene za življenje: medsebojni odnosi in razumevanje strpnosti, svobode in drugačnosti, kot temeljev zdrave, razmišljujoče in v prihodnost naravnane družbe.
Naroči tukaj ››

Suzy
Nova tabloidna revija, ki je izšla ob praznovanju 25-letnice Slovenskih novic. Poslanstvo revije je biti trendseter novic in zgodb iz sveta znanih in slavnih. S svojimi zgodbami, v katerih nastopajo vsi, ki tako ali drugače sooblikujejo naš vsakdanjik in so zato v središču naše pozornosti, je SUZY svojevrstno ogledalo družbe. Revija izhaja ob petkih in jo je moč kupiti samostojno ali v kompletu s Slovenskimi novicami.
Naroči tukaj ››

Delo.si
Eden vodilnih in najbolje obiskanih portalov med slovenskimi ponudniki spletnih vsebin. Glavnina bralcev je višje izobražena, z visokimi dohodki, kar je močna prednost pred konkurenco. Bralcem omogoča spremljanje aktualnih novic in poglobljenih vsebin z mnenji in komentarji Delovih novinarjev. Kakovostne fotografije in vedno več interaktivnih ter videovsebin daje spletni strani prepoznaven obraz.

Slovenskenovice.si
Spletni portal, ki podpira in razširja možnosti in doseg ciljnih skupin tiskane izdaje Slovenskih novic. Obiskovalci lahko na pregledno urejenem portalu spremljajo dnevni utrip – od afer in škandalov iz sveta politike ter estrade do zgodb navadnega človeka in dogajanja v lokalnem okolju.

Onaplus.si
Onin portal je spletna nadgradnja uveljavljenih revijalnih edicij Ona in Onaplus. Prinaša aktualne tematike, ki se dotikajo življenja vseh nas. Podaja mnenja družbeno relevantnih posameznikov o trenutno pereči družbeni problematiki. Ponuja zdravstvene, partnerske in lepotne vsebine ter zagotavlja nasvete za različne življenjske sloge in užitke. Spletna Ona bo vaša aktualna sopotnica, glasnica dobrega, zvesta zaupnica in neustrašna vizionarka ter hkrati navdihujoča svetovalka, modna ozaveščenka, raziskovalka užitkov in aktivna popotnica.

Deloindom.si
Deloindom.si je spletni portal, ki raziskuje globino bivanja, arhitekture in gradnje ter odkriva skrivnosti hortikulture in prostega časa v domačem okolju slovenskega prostora. Portal združuje močno blagovno znamo tiskane priloge Deloindom in ji z osveženim uredniškim konceptom ter multimedijskimi vsebinami dodaja neskončne možnosti spleta.

Odprtakuhinja.si
Odprtakuhinja.si je spletna stran namenjena vsem ljubiteljem kulinarike in modernim gurmanom v Sloveniji. Informira o novostih iz sveta kulinarike, prenaša dobre prakse iz tujine in predstavlja domače zgodbe, navdihuje z idejami za gurmanski življenjski stil, skrbi za ohranjanje in oživljanje kulinarične dediščine ter za ustvarjanje in poustvarjanje receptur.