Distribucija in raznos

Distribucija in raznos2018-04-09T16:22:05+02:00

Izberi, d.o.o., je hčerinsko podjetje družbe Delo, d.o.o., ki se ukvarja z distribucijo tiskanih edicij na naslove naročnikov. Izberi je podjetje z jasno poslovno usmeritvijo in s prepoznavnimi vrednotami. Zaradi strokovnosti nam zaupa veliko število založnikov. Zavedamo se, da hitra, dobra in pravočasna distribucija pomeni povečanje vaše prodaje, ponudbe, storitev. V ospredju našega delovanja je namreč ZADOVOLJEN NAROČNIK. Naše poslanstvo je ponuditi trgu celovite rešitve na področju distribucije ter prodaje tiskanih edicij. Zagotavljamo najširšo raznašalsko mrežo, ter dostavo na večino naslovov po vsej Sloveniji vse dni v tednu. Našo temeljno ponudbo predstavljajo naslednje storitve:
– Distribucija časopisov, njihovih prilog, revij ter reklamnega in informativnega gradiva na vsa izbrana gospodinjstva, področja, regije, kraje.
– Odprema in prevoz do končnega naročnika ali prodajnega mesta kar na omogoča največja distribucijska mreža v Sloveniji.
– Naslavljanje edicij za naročnika, če je to potrebno
– Izvajanje kontrole med samo distribucijo temlji na visokih standardih kontrole storitve, predvsem kot strokovno sledenje.

Vašim zahtevam se bomo s svojo ponudbo storitev poskušali čim bolj prilagoditi in vam pomagali doseči zastavljene cilje. Za dodatne informacije obiščite stran www.izberi.si.

Kontaktne informacije:
Izberi, d.o.o. založništvo in distribucija, d.o.o.
Dunajska 5
SI – 1000 Ljubljana
Lokacija: Slovenčeva 19A, 1000 Ljubljana
tel.: 01 47 37 650
fax.: 01 47 37 010
e-pošta: info@izberi.si