Delova korporativna kampanja

Delova korporativna kampanja

2018-04-06T13:41:16+02:00

Sporočilo o številu bralcev v Delovi kampanji temelji na analizi zadnje dostopnih podatkov Ipsos Mediapulsa 2016 in MOSS 2016, ki jasno kažejo, da je skupno število ljudi, ki jih tedensko dosežejo z Delovimi tiskanimi in digitalnimi mediji, več kot 1,2 milijona.
S kampanjo Delo odpira tudi razpravo o tem, kakšna je vloga medijev v sedanjih razmerah in kako naj se mediji odzovejo na poplavo laži in alternativnih dejstev na internetu in družabnih omrežjih.

Za celoten projekt je skrbela ekipa marketinga Dela z direktorico Dolores Podbevšek Plemeniti na čelu, kreativni direktor kampanje je zunanji sodelavec Gal Erbežnik, oblikovalec Vladan Srdić, za potrete urednikov je poskrbel Delov fotograf Jože Suhadolnik.

Video prispevek najdete na http://www.delo.si/novice/stojimo-za-svojimi-besedami.html.

V medijski hiša Delo smo lansirali korporativno oglasno kampanjo, s katero uredniki Delovih medijev sporočajo, da stojijo za svojimi besedami. Družba Delo s kampanjo lovi duha časa, ko postaja vse bolj pomembno razlikovanje med resničnimi, lažnimi in napačnimi novicami. V razmerah, v katerih nam novice krojijo družbena omrežja oz. računalniški algoritmi, ni več samoumevno vse, kar preberemo. Zato uredniki in novinarji medijske hiše Delo skrbijo, da so njihove objavljene zgodbe resnične, in ne bežijo pred odgovornostjo do svojih bralcev niti do oseb, o katerih pišejo. To je glavni razlog, da nam v teh časih zaupa več kot 1,2 milijona bralcev.