Koncert Slovenskih novic Zažigamo Slovenijo

Koncert Slovenskih novic Zažigamo Slovenijo

2019-04-16T09:50:34+02:00

Ljubljana, 28. marec 2019: Slovenske novice v petek, 5. aprila 2019, organizirajo koncert Zažigamo Slovenijo. Koncert, namenjen slovenski glasbi in vsemu slovenskemu, bo od 19. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V sklopu koncerta bodo oznanili tudi zmagovalca akcije Naj gasilsko društvo Slovenskih novic. 

Na odru bodo nastopili Modrijani, Čuki, Tanja Žagar in skupina Avantura, Kingston, Pop Design, Veseli svatje in DJ Dady. Program bo popestrila najbolj znana slovenska mati – mama Manka, ki se ji bosta pridružila tudi miličnik Franci in dr. Stulz.

Poseben del koncerta bo namenjen razglasitvi zmagovalca akcije Naj gasilsko društvo Slovenskih novic. Uredništvo Slovenskih novic je v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije pripravilo akcijo Naj prostovoljno gasilsko društvo, s katero želijo na svoj način izkazati hvaležnost vsem prostovoljnim gasilcem. Skupaj so pripravili kriterije, po katerih so izbrali po pet finalistov v vsaki skupini, njihove zgodbe pa so potem v okviru uredniških člankov objavili v časopisu Slovenske novice in na spletni strani. Izmed vseh prijavljenih zgodb bodo bralci izbrali zmagovalca v vsaki posamezni skupini; glasovanje poteka vse do 3. aprila na spletni strani http://promo.delo.si/gasilskodrustvo. Zmagovalci bodo prvič predstavljeni na petkovem koncertu.

Več o dogodku: www.zazigamo.si

 Več informacij in novinarske akreditacije:

Nina Mijošek, marketing Dela, nina.mijosek@delo.si, 01/47 37 419, Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana.