Časnik Delo 1. decembra 2017 z novim odgovornim urednikom časnika Delo, Nedela in spletnega portala delo.si

Časnik Delo 1. decembra 2017 z novim odgovornim urednikom časnika Delo, Nedela in spletnega portala delo.si

2018-04-06T11:54:37+02:00

Gregorju Knafelcu, ki je v družbi Delo skoraj dve leti vodil prvo fazo prestrukturiranja uredništva in zagon nekaterih novih medijskih produktov, se 30. novembra izteka mandat vršilca dolžnosti odgovornega urednika. Gregor Knafelc bo tudi v prihodnje sodeloval z medijsko hišo Delo in njenimi lastniki kot svetovalec.

Na mesto vršilca dolžnosti odgovornega urednika časnika Delo, Nedelo in spletnega portala delo.si bo 1. decembra imenovan Uroš Urbas.

Urbas je diplomirani novinar in magister ekonomije ter dober poznavalec delovanja medijev, tako tiskanih kot spletnih. V svoji karieri je bil 14 let zaposlen na časniku Finance in v tem času tudi 7 let namestnik odgovornega urednika časnika Finance. Kariero je nadaljeval kot odgovorni urednik spletnega portala Siol.net. Vodstvene izkušnje, ki jih je pridobil na prejšnjih delovnih mestih, so za Delo dobrodošle, saj bo tako lahko učinkovito nadaljeval proces digitalizacije, ki se je v družbi intenzivneje začel leta 2015 s prihodom novega lastnika.

Na mesto vršilca dolžnosti odgovornega urednika časnika Delo, tednika Nedelo in spletnega portala delo.si s 1. decembrom 2017 imenovan Uroš Urbas